Nederlands (Nederland) italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)

De sleutel van ons huis in Italië

Augustus 2016 

Daar stonden we dan met onze kinderen en de hond. Het leek wel een scene uit het programma ‘’ik vertrek’’. Net een huis gekocht maar er was nog geen stroom en warm water. Gelukkig konden we nog een nachtje in de B&B (le Conce) slapen.

De volgende dag begonnen we vol goede moed met schoonmaken (water gebruikten we vanuit de waterput), grasmaaien, uitpakken, enz. onze lieve vrienden Rodie en Marjolein kwamen met hun kinderen langs om een handje te helpen! We hebben een generator gekocht zodat we een heerlijk koel drankje konden pakken uit de koelkast en we onze bedden konden opblazen. Het was de eerste dagen kamperen in eigen huis, maar het voelde goed!

Na een kleine week (we hadden een keer op het strand gedoucht, een keer bij het aquapark en nog bij de B&B) hadden we dan eindelijk stroom en warm water. Net op tijd voordat Barry zijn ouders langs kwamen!

De volgende twee weken hebben Barry en z’n vader heel veel gedaan in de tuin en op het land! Ze hebben hekjes om onze tuin neergezet en op het land palen de grond ingeslagen en daarvan een afrastering gemaakt zodat duidelijk is wat van ons is. Tussendoor hebben we ook nog genoten van al het leuks wat er te doen is in de omgeving. Een dagje naar het strand, naar de grotten van Frasassi en nog een keer naar het zwembad/aquapark.

Na drie weken was onze ‘’werkvakantie’’ voorbij en moesten we weer naar Nederland. Maar we komen snel weer terug naar onze droom!