Nederlands (Nederland) italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)

Wij zijn de familie Valstar

Benvenuti!

Wij zijn Barry 41, Jolanda 38, Thijmen 10 en Benito 7. In Nederland waren wij in het Westland werkzaam als zelfstandig parketteur en gastvrouw bij een brasserie. Ons doel was al jaren het gezamelijk starten van een vakantieverblijf in Italië een echt familiebedrijf waarin de kinderen ook een grote rol spelen. In april 2017 was het ver zo en zijn wij gestart met ons vakantieverblijf Casa Cingoli, een kleinschalige accommodatie op het boerenland van Le Marche.

Wij proberen als familie de gasten een relaxe vakantie te laten ervaren, door het aanbieden van een mooie schone en ruime accommodatie en indien gewenst de persoonlijke aandacht die een vakantie net even leuker en relaxer maken.

Een heerlijke cappuccino in de morgen, een lekker vers gemaakt hapje tussendoor zoals de huisgemaakte vijgen met spek.

Of een gezellige borrel in een van de vele leuke hoekjes op het terrein. Wij organiseren graag een kookworkshop of bereiden één van onze specialiteiten voor u. Voor ons is het geslaagd als de gasten het naar hun zin hebben en met een goed gevoel weer naar huis gaan.

Tijdens uw verblijf kunnen wij u informeren en communiceren door middel van Whatsapp.

Zit u lekker te genieten op het strand en wilt u een tafel reserveren bij een restaurant in de buurt of bent u onderweg en zoekt u een locatie? Wij regelen het voor u, een appje is genoeg.

Gastvrijheid en gezelligheid staan bij ons voorop.

Wij zien u graag komen om u mee te laten genieten van onze mooie locatie!

Saluti 

Barry, Jolanda, Thijmen en Benito