Met het vliegtuig naar de Glamping

Casa Cingoli is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig.

Met Ryanair vliegt u vanuit Brussel-Charleroi of Weeze-Dusseldorf al voor een spotprijs rechtstreeks in ongeveer 1 uur en 20 min naar Ancona.

Op het vliegveld Falconara kunt u bij diverse bedrijven een auto huren. Wij doen dit zelf altijd bij Sicily by car nooit gezeur en gedoe en altijd een goeie auto.

Vanaf het vliegveld Falconara Marittima rijd u gemakkelijk in zo'n 25 minuten naar de Glamping.

Tip: Wilt u niet in een lange rij staan te wachten tot u het vliegtuig in kan en dan maar hopen op een goeie stoel en dat u uw spullen boven uw hoofd kwijt kunt.Boek dan Priority tickets d.w.z. dat u een stoel reserveert en u voorrang krijgt met instappen.Hiervoor is een speciaal gedeelte afgezet met een bordje PriorityZo heeft u altijd een goeie plek en genoeg ruimte om uw spullen te plaatsen.

 

Parkeren Brussel-Charleroi:

Via Parkeren Brussel-Charleroi kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren op een kilometer van de luchthaven.

D.m.v. een shuttle busje word u voor de vertrekhal afgezet.

Komt u weer terug in België dan belt u het nummer dat u heeft gekregen en binnen 10 min. halen ze u weer op om u naar uw auto te brengen.

Parkeren Weeze-Dusseldorf:

via Parkeren Weeze-Dusseldorf kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren op nog geen 600 meter van de luchthaven. Dichtbij de luchthaven vind u Airport Weeze P3 ( Lees vooraf wel goed de beschrijving op hun pagina).

Adres: Casa Cingoli

Casa Cingoli
Via Cervidone 2b

62011 Cingoli, Italië