Met de auto naar de Glamping

Auto

Met de auto kunt u op verschillende manieren naar Italië rijden, via Oostenrijk of Zwitserland. Voor beide landen heeft u een Vignet nodig als u door het land wilt rijden, dit vignet plakt u op de vooruit van de auto. Als u door Oostenrijk gaat rijden moet u voor de A13 Brenner ook nog tol betalen deze tol heet Videomaut (vul 2 in bij het videomaut bestelformulier het is namelijk ook voor retour). Hier geeft u het kenteken van de auto door en kunt u bij de desbetreffende tolpoort op de speciale groene baan gewoon doorrijden. In Italë komt u op de snelwegen tolpoorten tegen u kunt hier op diverse manieren betalen, met de creditcard, cash, of met het telepass kastje. Dit kastje kunt u bestellen bij Tolltickets.com. Hoe werkt het: Het kastje bevestigd u aan de binnenzijde van het raam onder de binnenspiegel. Als u komt aanrijden bij het tolpoortje gaat het kastje piepen en gaat de slagboom open. U betaald achteraf op factuur.

De flitspalen die bij mij bekend zijn staan op de volgende locaties:

- In Duitsland op de 8 ter hoogte van Stuttgart net voor het vliegveld in de richting van Oostenrijk maar ook in de richting van Nederland houd u hier aan de snelheid.

- Na de Fernpass op de aansluitende 189 ter hoogte van de dorpjes staan er in de dorpjes een flitspaal deze flitst beide kanten.

- Op de A 12 Oostenrijk Richting de Fernpass staat er ook een flitspaal.

Hieronder vind u alle pagina's die u nodig heeft om al de bovengenoemde producten te regelen, gewoon even op de link klikken. 

Vignet Zwitserland

Vignet Oostenrijk

A13 Brenner ook nog tol betalen deze tol heet Videomaut 

Telepass Italië

Onderweg kunt u evt. naar eigen wens een overnachting boeken www.booking.com

Wij overnachten zelf altijd bij Hotel de Humlerhof dichtbij de brenner waardoor u uw reis weer snel kunt voortzetten. www.humlerhof.com

Let op! In de zomermaanden kan het nogal druk zijn op de wegen naar het zuiden. Ons advies is mocht u onderweg overnachten om dan vrijdag vroeg in de nacht te vertrekken en zo ver mogelijk door te rijden tot bijv. net over de grens in italië ongeveer 1000 km. U heeft dan het grootste stuk gehad. De volgende morgen kunt u weer op tijd uw reis vervolgen.

Bent u in de buurt van de stad Jesi neem dan op de snelweg afslag Jesi Ovest met op de weg en de borden genoteerd Cingoli. Neem de grote rotonde 3 kwart en rij langs het bezinestation Total de heuvels in. ( volg verder de Navigatie )

Adres:

Casa Cingoli

frazione Cervidone 2b ( U komt waaschijnlijk op het verkeerde adres uit maar wel in de buurt op dezelfde weg )
62011 Cingoli, Italië

U kunt ook Strada Provinciale 23 proberen (U vind ons vlakbij Ristorante Boccale d'oro )

e. info@glampingcingoli.nl
t. +39 3472391333

 

Buon Viaggio !!