Casa Rurale Cervidone € 185.000

Ruwe diamant!

Deze voormalige boerenwoning met overdekte binnenplaats en dakterras ligt verscholen tussen de heuvels en landerijen van de stad Cingoli in de regio Macerata. Dit grote pand met 4000 m2 grond is een ruwe diamant die met liefde goed opgepoetst kan worden. Met uitzichten op wijnvelden en Monte San Vicino is het hier heerlijk genieten van de rust en alles dat Le Marche te bieden heeft.

Het pand heeft op de begane grond een overdekte binnenplaats zeer geschikt voor het plaatsen van een woonkeuken met zwart stalen openslaande deuren naar de tuin toe. Vanuit de keuken loopt u de aangrenzende stal in met alle authentieke details die nog aanwezig zijn, zoals de voeder en drinkbakken aan de lange kanten van de muur en vier pilaren in het midden van de ruimte. Deze ruimte is zeer geschikt voor uw verblijf in de winter met een openhaard en een heerlijke zit. Aan de andere kant van de woonkeuken zijn twee ruime kamers en een inpandige garage gesitueerd. Er is ook nog ruimte voor een bijkeuken of toilet beneden.

Via een ruime stenen trap loopt u naar boven en komt u in een lange ruime gang uit waar 4 ruime kamers en een badruimte aangrenzen. Eén van de kamers heeft toegang tot het riante dakterras dat de volledige oppervlakte van de woonkamer beslaat.

Deze boerderij is in goede staat maar heeft wel een opknapbeurd nodig. Wij kunnen u een aantal ideën aangeven welke goed zouden kunnen met dit pand.

De grond om het huis is vlak en zeer geschikt voor een zwembad een mooie oprijlaan en een riante tuin met terras. 

Vanuit Charleroi of Weeze vliegt u in anderhalf uur naar ancona dit ligt op zon 30 min. van het huis. Zoekt u naar een unieke locatie voor het realiseren van uw vakantiehuis met zwembad? Op deze locatie maakt u uw droom werkelijkheid.

Een droomhuis in Italië? Wij kunnen u een totaalpakket bieden van de bemiddeling bij de aankoop tot de bouw van uw nieuwe huis.

Het huis ligt zeer privé maar binnen 10 minuten vindt u alle faciliteiten zoals een:

- Farmacia

- Buurtsupermarkt

- Tuinbouwwinkel

- Bakker

- koffiebar

- Basisschool

- Huisarts

etc.