Vakantie Appartement met Kids Glamping Lodge "Nieuw"

 

Aangekomen bij uw appartement Noce, 

Loopt u richting het Lounge gedeelte voor het appartement met een loungeset en een Fatboy hangmat om met het hele gezin lekker te kunnen relaxen. Op de veranda vindt u de keuken en de eettafel, hier kunt u uitgebreid tafelen en genieten van het mooie uitzicht. Vanaf de veranda loopt u de woonkamer in deze is voorzien van een stoere tractormotorkap bartafel en een gezellige zithoek met een 2 persoonsbank. Achter de eerste deur loopt u de moderne badkamer in met een heerlijke ruime inloopdouche, toilet en wastafel.

De woonkamer

De slaapkamers bevinden zich achter de tweede deur. In de hal vindt u rechts het slaapvertrek met stapelbed voor de kinderen en links gaat u door de deur naar de ruime Masterbedroom. De Masterbedroom is voorzien van een lekker groot bed met heerlijke matrassen. In de kamer vindt u een kledingkast, een bankje en een fijne stoel om even op te kunnen zitten. Het raam is voorzien van luiken en een hor.

Nieuw is de Kids Glamping lodge. 

Uw kinderen hebben hun eigen kampeerplaats bij het appartement. Meer vrijheid voor de kids maar toch veilig bij de ouders in de buurt. De lodge staat naast het terras en de veranda. Deze lodge is apart bij te boeken, zodat de kinderen zelf kunnen kiezen of ze buiten of binnen te slapen.

De tuin

Heeft u voor de allerkleinste een kinderbed of kinderstoel nodig, deze zijn gratis voorhanden. 

In de koelkast hebben wij alvast een lekkere fles wijn voor u klaargezet, op verzoek serveren wij u elke ochtend een heerlijk italiaans ontbijt of bezorgen wij u heerlijke verse broodjes en de echte italiaanse brioche.

Dit vakantie appartement is een aanrader voor als u op vakantie wilt met het gezin, centrale ligging voor uitstapjes in de omgeving.

- Dit appartement is ook samen met huisje Fico te boeken als Duo appartemento! Voor als u met twee gezinnen met elkaar op vakantie wil. ( Bekijk hier de mogelijkheden )

Fijne vakantie!

Prijzen Voor- Midden- en Naseizoen 2020

Direct Boeken App. Noce 2 personen   per Nacht 2p 
April en Oktober  € 350,- per week € 75,-
Mei* € 425,- per week € 75,-
Meivakantie incl. Kids Glamping Lodge € 625,- per week N.V.T.
 Meivakantie 27-4 t/m 11-5  € 525,- per week  N.V.T.
 Juni en September  € 525,- per week € 85,-

 

Prijzen Hoogseizoen 2020

Direct Boeken App. Noce tot 4 personen  
 Juli en Augustus   € 1125,- per week 

 

Direct Boeken App. Noce incl. 2 pers. Kids Glamping Lodge   
 Juli en Augustus   € 1225,- per week 


         Bekijk ook eens Appartement Girasol of Vakantiehuisje Fico

 Reizen met het vliegtuig of de auto naar Casa Cingoli