Nederlands (Nederland) italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)

4 pers. Appartement met Kids Lodgetent

Aangekomen bij uw appartement Noce, 

Loopt u richting het Lounge gedeelte voor het appartement met een loungeset en een Fatboy hangmat om met het hele gezin lekker te kunnen relaxen. Op de veranda vindt u de keuken en de eettafel, hier kunt u uitgebreid tafelen en genieten van het mooie uitzicht. Vanaf de veranda loopt u de woonkamer in deze is voorzien van een stoere tractor bartafel en een gezellige zithoek met een 2 persoonsbank. Achter de eerste deur loopt u de moderne badkamer in met een heerlijke ruime inloopdouche, toilet en wastafel.

Uitzicht vanuit uw hangmat

De slaapkamers bevinden zich achter de tweede deur. In de hal vindt u rechts het slaapvertrek met stapelbed voor de kinderen en links gaat u door de deur naar de ruime Masterbedroom. De Masterbedroom is voorzien van een lekker groot bed met heerlijke matrassen. In de kamer vindt u een kledingkast, een bankje en een fijne stoel om even op te kunnen zitten. Het raam is voorzien van luiken en een hor.

Speciaal bij dit appartement is de Kids lodgetent. 

Uw kinderen hebben hun eigen kampeerplaats bij het appartement. Meer vrijheid voor de kids maar toch veilig bij de ouders in de buurt. De lodge staat naast het terras en de veranda. De kinderen kunnen kiezen of ze buiten of binnen in het stapelbed slapen.

De tuin

Heeft u voor de allerkleinste een kinderbed of kinderstoel nodig, deze zijn gratis voorhanden. 

In de koelkast hebben wij alvast een lekkere fles wijn voor u klaargezet, op verzoek halen wij voor u elke ochtend heerlijke verse broodjes of de echte italiaanse brioche.

Dit vakantie appartement is een aanrader voor als u op vakantie wilt met het gezin, centrale ligging voor uitstapjes in de omgeving.

- Het appartement is ook samen met huisje Fico te boeken als Duo Famiglia! Voor als u met twee gezinnen met elkaar op vakantie wil. ( Bekijk hier de mogelijkheden )

Fijne vakantie!

Open hierboven de Fotoslideshow