Nederlands (Nederland) italiano (Italia) Deutsch (Deutschland)

Reisplanner

Met het vliegtuig naar Casa Cingoli

Casa Cingoli is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig.

Met Ryanair vliegt u vanuit Brussel-Charleroi of Weeze-Dusseldorf rechtstreeks in ongeveer 1 uur en 20 min naar Ancona.

Let op! komende zomer vliegt Transavia vanuit Rotterdam naar Perugia

Op het vliegveld Falconara kunt u bij diverse bedrijven een auto huren. U vindt de link van Sunnycars in de zijbalk.  

 

Vanaf het vliegveld Falconara Marittima rijd u gemakkelijk in zo'n 25 minuten naar Casa Cingoli.

Tip: Wilt u niet in een lange rij staan te wachten tot u het vliegtuig in kan en dan maar hopen op een goeie stoel en dat u uw spullen boven uw hoofd kwijt kunt.Boek dan Priority tickets d.w.z. dat u een stoel reserveert en u voorrang krijgt met instappen.Hiervoor is een speciaal gedeelte afgezet met een bordje PriorityZo heeft u altijd een goeie plek en genoeg ruimte om uw spullen te plaatsen.

 

Parkeren Brussel-Charleroi:

Via Parkeren Brussel-Charleroi kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren op een kilometer van de luchthaven.

D.m.v. een shuttle busje word u voor de vertrekhal afgezet.

Komt u weer terug in België dan belt u het nummer dat u heeft gekregen en binnen 10 min. halen ze u weer op om u naar uw auto te brengen.

Parkeren Weeze-Dusseldorf:

via Parkeren Weeze-Dusseldorf kunt u gemakkelijk een parkeerplaats reserveren op nog geen 600 meter van de luchthaven. Dichtbij de luchthaven vind u Airport Weeze P3 ( Lees vooraf wel goed de beschrijving op hun pagina).

Met de auto naar Casa Cingoli

Met de auto kunt u op verschillende manieren naar Italië rijden, via Oostenrijk of Zwitserland. Voor beide landen heeft u een Vignet nodig als u door het land wilt rijden, dit vignet plakt u op de vooruit van de auto. Als u door Oostenrijk gaat rijden moet u voor de A13 Brenner ook nog tol betalen deze tol heet Videomaut (vul 2 in bij het videomaut bestelformulier het is namelijk ook voor retour). Hier geeft u het kenteken van de auto door en kunt u bij de desbetreffende tolpoort op de speciale groene baan gewoon doorrijden. In Italë komt u op de snelwegen tolpoorten tegen u kunt hier op diverse manieren betalen, met de creditcard, cash, of met het telepass kastje. Dit kastje kunt u bestellen bij Tolltickets.com. Hoe werkt het: Het kastje bevestigd u aan de binnenzijde van het raam onder de binnenspiegel. Als u komt aanrijden bij het tolpoortje gaat het kastje piepen en gaat de slagboom open. U betaald achteraf op factuur.

Hieronder vindt u alle pagina's die u nodig heeft om al de bovengenoemde producten te regelen, gewoon even op de link klikken. 

Vignet Zwitserland

Vignet Oostenrijk

A13 Brenner ook nog tol betalen deze tol heet Videomaut 

Telepass Italië

Onderweg kunt u evt. naar eigen wens een overnachting boeken www.booking.com

Let op! In de zomermaanden kan het nogal druk zijn op de wegen naar het zuiden. Ons advies is mocht u onderweg overnachten om dan vrijdag vroeg in de nacht te vertrekken en zo ver mogelijk door te rijden tot bijv. net over de grens in italië ongeveer 1000 km. U heeft dan het grootste stuk gehad. De volgende morgen kunt u weer op tijd uw reis vervolgen.