Appartement met grote veranda

Aangekomen bij uw appartement Girasole,

Loopt u richting de veranda waar u met het hele gezin heerlijk kunt relaxen op de loungebank of Nieuw dit jaar in de Fatboy hangmat en zo extra te genieten van het uitzicht. Via de voordeur komt u het appartement binnen. Hier vindt u een ruime lichte woonkamer voorzien van 2 tweepersoons banken een buffetkast met servies, glazen, potten en pannen. In de woonkamer hebben we een stoere bartafel gecreërd,

De Woonkamer 

gemaakt van een oude traktor motorkap. Voor een gezellige borrel of een spelletje. Vanuit de woonkamer loopt u via de steigerhouten schuifdeur naar de kinderslaapkamer. Hier slapen uw kinderen in een stoer stapelbed of het grote tweepersoonsbed. De slaapkamer heeft een houten wand met een knipoog naar de grachtenpanden uit Nederland.

De Lounge onder de veranda

Vanuit de woonkamer komt u in de hal met een kapstok aan de wand voor de jas die u bij ons waarschijnlijk niet nodig zal hebben. In de hal bevinden zich twee deuren. Achter de eerste deur vindt u een ruime nette badkamer voorzien van een douche, groot wasmeubel, een toilet en een bidet. De tweede deur opent naar de ruime Masterbedroom met een mooi groot bed met heerlijke matrassen. In de kamer heeft u de beschikbaarheid over een kledingkast gemaakt van één van de oude staldeuren die wij op het terrein hebben gevonden.

De Buitenkeuken

Een groot voordeel van dit familie appartement is, het is uitgerust met een keuken onder de veranda. Zo kunt u tijdens het verzorgen van een 4 sterren maaltijd met zijn allen genieten van het italiaanse buitenleven. Het appartement is 60 m2 groot en heeft een volledig overdekte veranda van nog eens 22 m2. De slaapkamers zijn allemaal ruim en netjes ingericht en de ramen zijn voorzien van luiken. Heeft u voor de allerkleinste en kinderbed nodig of een kinderstoel, deze zijn gratis voorhanden. In de koelkast hebben wij alvast een lekkere fles wijn voor u klaargezet, op verzoek serveren wij u elke ochtend een heerlijk italiaans ontbijt. Dit ruime vakantie appartement met veranda ligt net als de andere accommodaties dichtbij een aquapark slechts 9 minuten het heeft een centrale ligging en een restaurant op 300m voor de heerlijkste pizza´s.

Fijne vakantie!  

 

 Prijzen Voor- Midden- en Naseizoen 2019

Direct Boeken  Girasol 6p    per Nacht 2p 
April en Oktober  € 350,- per week € 75,-
Mei* € 495,- per week € 75,-
Meivakantie 27-4 t/m 5-5   € 595,- per week  N.V.T.
Juni en September  € 595,- per week € 85,-

 

Prijzen Hoogseizoen 2020

   Girasol tot 6p  
 Juli en Augustus   € 1250,- per week


  Bekijk ook eens Appartement Noce of Vakantiehuisje Fico   

Reizen met het vliegtuig of de auto naar Casa Cingoli.