Vakantie appartement dichtbij een Aquapark

Aangekomen bij uw appartement Girasole,

U loopt richting de veranda waar u heerlijk op de loungebank in de schaduw kunt vertoeven en genieten van het uitzicht. Via de voordeur komt u het appartement binnen. Hier vindt u een ruime lichte woonkamer voorzien van 2 tweepersoons banken een buffetkast met servies, glazen, potten en pannen. Vanuit de woonkamer loopt u via de steigerhouten schuifdeur naar de kinderslaapkamer. Hier slapen uw kinderen in een stoer stapelbed of het grote tweepersoonsbed. De slaapkamer heeft een houten wand met een knipoog naar de grachtenpanden uit Nederland.

Vanuit de woonkamer komt u in de hal met een kapstok aan de wand voor de jas die u bij ons waarschijnlijk niet nodig zal hebben. In de hal bevinden zicht twee deuren. Achter de eerste deur vindt u een ruime nette badkamer voorzien van een douche, groot wasmeubel, een toilet en een bidet. De tweede deur opent naar de ruime Masterbedroom met een mooi groot bed met heerlijke matrassen. In de kamer heeft u de beschikbaarheid over een kledingkast gemaakt van één van de oude staldeuren die wij op het terrein hebben gevonden.

Een groot voordeel van dit familie appartement uitgerust met een keuken onder de veranda. Zo kunt u tijdens het verzorgen van een 4 sterren maaltijd met zijn allen genieten van het italiaanse buitenleven.

Het appartement is 60 m2 groot en heeft een volledig overdekte veranda van nog eens 22 m2. De slaapkamers zijn allemaal ruim en netjes ingericht en de ramen zijn voorzien van luiken. Heeft u voor de allerkleinste en kinderbed nodig of een kinderstoel, deze zijn gratis voorhanden.     

In de koelkast hebben wij alvast een lekkere fles wijn voor u klaargezet, op verzoek serveren wij u elke ochtend een heerlijk italiaans ontbijt.

Dit ruim vakantie appartement met veranda ligt net als de andere accommodaties dichtbij een aquapark slechts 9 min. het heeft een centrale ligging en een restaurant op 300m voor de heerlijkste pizza´s

Fijne vakantie! 

Prijzen Voor- Midden- en Naseizoen 

Direct Boeken  Girasol 2p    per Nacht 2p 
April en Oktober  € 395,- per week € 57,-
Mei* € 425,- per week € 61,-
Juni en September  € 495,- per week € 71,-

 In het voor- midden- en naseizoen: Vragen wij voor een extra gast € 10,- p.p.p.n. Kinderen tot vier jaar gratis.

 Prijzen Hoogseizoen

Direct Boeken  Girasol tot 6p  
 Juli en Augustus   € 895,- per week

              Bekijk ook eens Appartement Noce of Vakantiehuisje Fico

Bijzonderheden:
* Voor de Meivakantie gelden andere tarieven.
- Einschoonmaak inbegrepen
- Huisdieren zijn welkom op aanvraag. Geen extra kosten.
- Linnenpakket  inbergrepen handdoeken, beddengoed, hand en theedoek.
- Aankomst zaterdag vanaf 16.00uur - Vertrek zaterdag tussen 10 en 11 uur.

 Reizen met het vliegtuig of de auto naar Casa Cingoli